Η υπηρεσία Δημοσίευσης Ισολογισμών e-balance.gr σε συνεργασία με την Epsilon Net προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ για 1 μήνα στις συνδρομητικές υπηρεσίες του Πληρέστερου και Εγκυρότερου κόμβου ενημέρωσης για Λογιστές και Οικονομολόγους, το e-forologia.gr.

Πιο συγκεκριμένα, η Δωρεάν Πρόσβαση αφορά τις παρακάτω υπηρεσίες:

Αναζητήστε λύση και απάντηση στα ερωτήματα σας με την εγκυρότητα και την ασφάλεια που σας προσφέρει o komvos της Epsilon Net. Αξιοποιήστε την εμπειρία και τις γνώσεις που σας προσφέρει η Επιστημονική Ομάδα της Epsilon Net μέσα από ένα εύχρηστο και απλό περιβάλλον διαχείρισης ερωτημάτων και απαντήσεων. Ο Komvos λειτουργεί μέσα στην ενιαία πλατφόρμα της Ιστοσελίδας e-forologia και καλύπτει θέματα Φορολογίας, Εμπορικού Δικαίου, Εργατικά & Ασφαλιστικά, Αναπτυξιακών νόμων, Λογιστικής και Οικονομικά, με δυνατότητα αποθήκευσης των θεμάτων που ενδιαφέρουν κάθε χρήστη.


Ολόκληρη η Φορολογική και Εργατική Νομοθεσία σε μία και μόνο σύγχρονη Ιστοσελίδα στα χέρια του Λογιστή. Διαθέτει την αρχική Κωδικοποίηση κάθε Νόμου, καθώς και όλες τις επόμενες κωδικοποιήσεις και σχετικές διατάξεις που έχουν εκδοθεί από την δημοσίευση του αρχικού Νόμου κι έπειτα. Επιπλέον περιλαμβάνει πλήθος άρθρων – μελετών των πλέον καταξιωμένων επιστημόνων. Η ενημέρωση όλων των Διατάξεων πραγματοποιείται καθημερινά από την Ε.Ο. της Epsilon Net με άμεση Κωδικοποίηση των νόμων για όλα τα αντικείμενα, ενώ διαθέτει το πλέον έξυπνο εργαλείο Αναζήτησης Αποφάσεων και Φορολογικών Θεμάτων.


Πλήρης κάλυψη όλων των καταληκτικών ημερομηνιών οι οποίες ενημερώνονται online από την επιστημονική ομάδα της Epsilon Net. Με βάση την καταληκτική ημερομηνία ο χρήστης μπορεί να προβάλει το μηνιαίο, το εβδομαδιαίο και το ημερήσιο πρόγραμμα υποχρεώσεών του με δυνατότητα ταξινόμησης των υποχρεώσεων με βάση τον Α.Φ.Μ. ή τον Α.Μ.Ε. των πελατών του. Μία σειρά από προηγμένες δυνατότητες αναζήτησης μέσα στην ύλη του συστήματος επιτρέπουν την εύκολη διαχείριση των υποχρεώσεων ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα της προβολής όλων των σχετικών διατάξεων που αφορούν κάθε Υποχρέωση.


Αρχείο Άρθρων – Μελετών και Πρακτικών Θεμάτων από το 1999 ως σήμερα, μέσα από το οποίο πραγματοποιείται άμεση ενημέρωση και επιστημονική κατάρτιση με παραδείγματα του συνδρομητή για όλα τα τρέχοντα φορολογικά και εργατικά θέματα. Επιπλέον δυνατότητα σύνδεσης με όλους τους Νόμους και τις Διατάξεις της OnLine Τράπεζας, για την άμεση παραπομπή του συνδρομητή στα επίσημα έγγραφα του Υπουργείου Οικονομικών.


Έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση μέσα από το ανανεωμένο ηλεκτρονικό περιοδικό της Epsilon Net για όλες τις Εξελίξεις σε Φορολογικά, Εργατικά, Λογιστικά και Οικονομικά θέματα. Με το ηλεκτρονική έκδοση δίνεται η δυνατότητα ανάγνωσης του περιοδικού επιλέγοντας τα σημεία που ενδιαφέρουν τον συνδρομητή με τη χρήση ενός εύχρηστου πίνακα περιεχομένων. Παράλληλα, με του ενεργούς δεσμούς που υπάρχουν σε πολλά σημεία της ύλης και να λαμβάνονται πρόσθετες πληροφορίες από ολόκληρη τη Νομοθεσία που βρίσκεται στην OnLine Τράπεζα.


Πλήρης διαχείριση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας (Σ.Σ.Ε) και όλες οι πληροφορίες για το νέο καθεστώς των Σ.Σ.Ε.