Η 1η On-Line Υπηρεσία Δημοσίευσης Ισολογισμών

Το e-balance είναι η Πρώτη Οn-line Υπηρεσία Δημοσίευσης Ισολογισμών που ξεκίνησε την λειτουργία της το 2012. Σύμφωνα με τον νόμο 4072 ΦΕΚ (Α/86/11-4-2012) καταργήθηκε η υποχρέωση δημοσίευσης ισολογισμών σε οικονομικές και πολιτικές εφημερίδες και αντικαταστάθηκε με ανάρτηση των δημοσιευτέων πράξεων και στοιχείων στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Με την υπηρεσία e-balance μπορείτε Απλά, Εύκολα και Οικονομικά να δημοσιεύετε τους ισολογισμούς της εταιρείας σας στο διαδίκτυο. Σας δίνουμε μάλιστα τη δυνατότητα να δοκιμάσετε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ την υπηρεσία μας για διάστημα 30 ημερών χωρίς καμία δέσμευση.

Η υπηρεσία e-balance έχει αναπτυχθεί και υποστηρίζεται από την Business Com (www.bcom.gr) η οποία διαθέτει εμπειρία πάνω από 25 χρόνια στο χώρο της πληροφορικής. Ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1988 με κύρια δραστηριότητα της να αποτελεί η παροχή ολοκληρωμένων μηχαγραφικών λύσεων για επιχειρήσεις κάθε μορφής. Η Business Com σήμερα προσφέρει ένα πλήθος από αξιόπιστες λύσεις πληροφορικής σε επιχειρήσεις κάθε κλάδου και μεγέθους. Πιο συγκεκριμένα, προσφέρει λύσεις όπως: Μηχανογράφηση Επιχειρήσεων και Λογιστικών γραφείων, Υποστήριξη Λογιστικών & Εμπορικών Εφαρμογών, Εμπορία Hardware & Software, Υπηρεσίες Cloud, Web Hosting, Ανάπτυξη Web sites & E-Shop υψηλών προδιαγραφών, Παροχή υπηρεσιών βελτιστοποίησης στις μηχανές αναζήτησης (SEO), προώθηση (internet marketing) και την συνεχή After Sales υποστήριξη.

Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας.

Η Ομάδα του e-balance.gr!