ΔΩΡΕΑΝ Υποστήριξη

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να έχετε έναν αξιόπιστο συνεργάτη που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας, γι’ αυτό παρέχουμε σε όλους τους πελάτες της υπηρεσίας Δημοσίευσης Ισολογισμών e-balance ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τηλεφωνική υποστήριξη και υποστήριξη μέσω Email 24/7/365.

Παρακάτω θα βρείτε απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις τις οποίες έχουμε καταγράψει από τους πελάτες. Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση ή απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-5764294, 210-5786149 ή μέσω email στο info@e-balance.gr

Συχνές Ερωτήσεις

Στο άρθρο 232 του νόμου 4072 ΦΕΚ (Α/86/11-4-2012) αναφέρονται τα εξής:

Περιορισμός υποχρεώσεων Α.Ε. και Ε.Π.Ε. για δημοσίευση πράξεων και στοιχείων

1. Όπου στον κ.ν. 2190/1920 και στο ν. 3190/1955 προβλέπεται δημοσίευση σε άλλα έντυπα μέσα, εκτός από το ΦΕΚ/ΤΑΕ−ΕΠΕ και Γ.Ε.ΜΗ., αυτή μπορεί να αντικαθίσταται με ανάρτηση των δημοσιευτέων πράξεων και στοιχείων στην ιστοσελίδα της εταιρείας, εφόσον η διεύθυνση αυτής έχει καταχωρισθεί στην Μερίδα της εταιρείας. Για την ανάρτηση των παραπάνω πράξεων και στοιχείων στην ιστοσελίδα της εταιρείας ενημερώνεται αμελλητί το οικείο Μητρώο.
Προθεσμίες που συνδέονται με δημοσίευση σε άλλα έντυπα μέσα εκτός από το ΦΕΚ/ΤΑΕ−ΕΠΕ και Γ.Ε.ΜΗ. λογίζεται ότι εκκινούν ή λήγουν από την ημέρα που η εταιρεία ανακοίνωσε στο οικείο μητρώο την ανάρτηση στην ιστοσελίδα.

2. Αν η εταιρεία δε διατηρεί ιστοσελίδα ή δεν έχει καταχωρήσει αυτήν στην Μερίδα της, οι δημοσιεύσεις της προηγούμενης παραγράφου πραγματοποιούνται, εκτός από το ΦΕΚ/ΤΑΕ−ΕΠΕ και Γ.Ε.ΜΗ., και σε μία ημερήσια οικονομική εφημερίδα πανελλαδικής κυκλοφορίας.

Δείτε το ακριβές τμήμα από το Φ.Ε.Κ.

Με την ετήσια συνδρομή σας μπορείτε να δημοσιεύσετε απεριόριστο αριθμό ισολογισμών. Κάθε συνδρομή αφορά μία μόνο εταιρεία / επιχείρηση, δηλαδή ένα μοναδικό ΑΦΜ.

Μπορείτε να πληρώσετε με κάποιον από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Online Πληρωμή με Πιστωτική, Χρεωστική, Προπληρωμένη Κάρτα (Visa, Master Card ή American Express)
  • Πληρωμή με Kατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Πληρωμή στα Γραφεία μας

 

Ανεξάρτητα από τον τρόπο πληρωμής που θα επιλέξετε μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής από το λογιστήριό μας θα λάβετε άμεσα το σχετικό τιμολόγιο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την Σελίδα Πληρωμής.

Οι Α.Ε και Ε.Π.Ε. που έχουν κάνει αυτοαπογραφή και έχουν υποβάλλει τα δικαιολογητικά τους στην Υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ του Β.Ε.Α, έχουν πλέον ως Μητρώο τους το Γ.Ε.ΜΗ. Αυτό, τους παρέχει το δικαίωμα, να αντικαταστήσουν τη δημοσίευση των ισολογισμών τους στις εφημερίδες, με τη δημοσίευση (ανάρτηση) στην ιστοσελίδα τους. Η δημοσίευση στο ΦΕΚ, εξακολουθεί να είναι υποχρεωτική.

 

Για να γίνει αυτό νόμιμα, πρέπει απαραιτήτως να έχουν δηλώσει την ιστοσελίδα τους (website) στο Γ.Ε.ΜΗ.. Αν δεν το έχουν ήδη κάνει κατά την απογραφή τους, πρέπει να ζητήσουν την καταχώριση τώρα, με αίτηση που θα βρουν στην Υπηρεσία Μητρώου – Γ.Ε.ΜΗ και στην ιστοσελίδα του Β.Ε.Α (παράβολο 10€ για την καταχώριση).

 

Οι εταιρείες πρέπει να έχουν υπόψη, ότι κάθε φορά που πραγματοποιούν ανάρτηση ισολογισμού στην ιστοσελίδα τους, οφείλουν και να τη γνωστοποιούν στην Υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ, δεδομένου ότι σύμφωνα με το νόμο, «οι προθεσμίες που συνδέονται με τη δημοσίευση σε άλλα έντυπα μέσα, ξεκινούν ή λήγουν, από την ημέρα που η εταιρεία ανακοινώνει στο Γ.Ε.ΜΗ την ανάρτηση στην ιστοσελίδα, διαφορετικά θεωρείται εκπρόθεσμη και αντιμετωπίζει ακυρότητα των πράξεων».

 

Μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση προς το Γ.Ε.ΜΗ. πατώντας ΕΔΩ

Ναι, δημοσίευση στο ΦΕΚ, εξακολουθεί να είναι υποχρεωτική για την επιχείρηση.

Το προσωπικό μας θα σας στείλει με email τον κώδικα που είναι απαραίτητος για την ανάρτηση της σελίδας με τους ισολογισμού σας. Κατόπιν εσείς (ή η εταιρία που έχει κατασκευάσει το web site σας) μπορείτε να τοποθετήσει τον κώδικα στην σελίδα που επιθυμείτε.

Η ιστοσελίδα που θα περιέχει τους ισολογισμούς της εταιρείας σας και παρέχεται από το e-balance.gr έχουμε φροντίσει ώστε να προσαρμόζεται αυτόματα σε οποιοδήποτε web site και χώρο εσείς επιλέξετε να την τοποθετήσετε μέσα στο site σας.

Για την ενημέρωση των εταιρικών στοιχείων και των ισολογισμών μετά την τοποθέτηση του σχετικού κώδικα στο web site σας δεν χρειάζεστε κάποιον developer ή οποιεσδήποτε τεχνικές γνώσεις ή να καλέσετε την εταιρεία που έχει κατασκευάσει το web site σας. Μπορείτε να στέλνετε όποτε επιθυμείτε χωρίς καμία επιπλέον χρέωση τις πληροφορίες ή τους νέους ισολογισμού σας στο e-balance.gr.

Ναι, η ομάδα του e-balance.gr έχει φροντίσει ώστε η ιστοσελίδα με τους ισολογισμούς σας να προσαρμόζεται αυτόματα σε όλα τα μεγέθη και όλες τις οθόνες υπολογιστών, laptop, tablets ακόμα και στις οθόνες κινητών τηλεφώνων όπως: iPhone, Android, κ.α.

Όλες οι δημοσιεύσεις είναι σε μορφή PDF (Portable Document Format) αρχεία δηλαδή με κατάληξη .pdf έτσι ώστε να διαβάζονται εύκολα από τους χρήστες του Internet και ανεξάρτητα από τον τύπο του υπολογιστή, του λειτουργικού συστήματος (windows, mac, linux, κ.α.) ή την συσκευή που κάποιος διαθέτει.